Skaper vekst for mennesker og organisasjoner

Ha en gjennomsnittlig dag

By on okt 14, 2013 in Motivasjon, Personlig utvikling, Veivalg, Yrkesliv | 0 comments

Lev smartere ved å ha en GJENNOMSNITTSDAG av og til. For mye stress og press er hverdagen for mange. En ting er presset en legger på seg selv. Noe annet er hva en oppfatter fra omgivelsene. «Gjør ditt beste i dag, vær den beste utgaven av deg selv, gi maksimalt og nå ekstraordinære resultater». Tilsammen kan det rett og slett bli for mye press mot det å få til noe ekstraordinært.
I en verden hvor for mange higer mot det ekstraordinære blir det å gjøre noe ekstraordinært etterhvert også ordinært. Dernest kan de som oppnår det ektraordinære oppleve å være utenfor, mens de som ikke når opp fortsetter å føle seg mislykket.

Da kan det være balanserende å ha en gjennomsnittdag en gang i blandt. Nå på begynnelsen av uken er en perfekt tid for det. Da er det lett å ønske for mye samtidig. Ut av helgen skal vi gi ekstra mye.

Men har du lagt merke til hvor mye lettere ting går når du er fri for det negative presset? Kanskje får du til enda mer da?

Er du inspirert til å prøve å leve gjennomsnittlig i dag? Les videre;

Hva vil være en typisk gjennomsnittsmandag for deg? Ha flere ting du ikke fikk gjort, ha en ok dag på jobben, snakke med noen fine folk, oppleve ett par misforståelser, ha en liten krangel hjemme, spise restemiddag, trene uten den store energien, rydde litt, kanskje slappe av med Broen på NRK 1 og legge seg før 23. Ikke så værst egentlig?