Skaper vekst for mennesker og organisasjoner

La din 85-åring ta valget

By on okt 21, 2013 in Mental trening, Personlig utvikling, Profesjonell utvikling, Veivalg | 0 comments

Lev smartere ved å la din 85-åring ta avgjørelsen. Ofte står vi ovenfor valg, skal – skal ikke, om det er noe så banalt som å være med på et teaterstykke, spise ute med en god venn eller snakke med en mulig kunde. Eller noe større hva angår tid og penger; skal du være med den klatereturen neste sommer som tar 6 dager og koster 30.000 kr.? Skal du være med på det seminaret hvor du vil lære om den siste utviklingen hva angår teknologi for din branje?
Hva er smart på kort sikt? Hva er smart på lang sikt?

Din 35 åring eller 45 åring vil ta andre valg enn din 85 åring. Din 85 åring vil være opptatt av 2 ting;

- har du gjort nok av det som var viktig for deg?
- har du gjort nok av det som var viktig for andre?

Den beste måten å leve på er å skape verdi for andre og samtidig ha et rikt liv selv. Rikt på opplevelser, rikt på læring og utvikling. Rikt på hjertelige og nære møter med andre mennesker.

Livets omstendigheter slik de er i dag er en direkte følge av dine valg så langt i livet. Livet slik du opplever det, som en 85 åring, vil være en direkte følge av hvordan du velger å leve det fra nå av.

Hvor mye inspirasjon har du daglig?
Hvor mye mot prakiserer du daglig?
Hvor mye kjærlighet sprer du daglig?

Du «vet» følelsemessig og kroppslig, med en gang, hva som er et riktig valg – på lang sikt. Når du er i tvil, om du har tiden, gutsen, eller pengene, spør din 85 åring om råd.

Din 85 åring har det beste svaret for deg – alltid.