Skaper vekst for mennesker og organisasjoner

Mai + Inspirasjon = Restart

By on mai 7, 2013 in Mental trening, Motivasjon, Personlig utvikling, Veivalg | 0 comments

Mai måned er en perfekt tid å restarte seg selv på. Få bort vaner som ikke gjør deg godt, få inn nye vaner som gjør deg sterk. Det er også en ideel tid å tenke hva vil gi deg en bedre jobb opplevelse?

Ett av mine favorittuttrykk for tiden er; ta bakken før bakken tar deg!

Det er flere organisasjoner som omorganiserer for tiden. Din arbeidsgiver er også i restart modus. Noen er derved i ferd med å miste jobben og det kan true både indre trygghet og lommeboken.

Det vil fortsette å komme sterke endringer utenfra i sterkere og sterkere grad. Verden kommer tettere på enkeltindividet og vi her i nord kan ikke lengre tenke at vi er skjermet fra det som skjer i andre deler av verden. Spørsmålet blir da; Ser du dette som en trussel eller en mulighet?

Vi står ovenfor store og til dels nye utfordringer og det avgjørende vil være våre holdinger, adferd, tro og kraft til å gjennomføre store endringer. Det å skulle ta steg for å gå inn i ny jobb er kanskje ikke det største steget å ta med tanke på alle utfordringer som finnes rundt om i verden akkurat nå?

Og for den som enten av nødvendighet eller av lyst ønsker seg ny jobb er et jobb seminar kanskje et godt valg å ta?

Sjekk ut invitasjonen til jobb seminar under BLI MED PÅ SEMINAR. Anne Grethe Solberg og jeg deler ett brennende ønske om å skape gode resultater for kvinner og menn, som ønsker å ta bakken!