Skaper vekst for mennesker og organisasjoner

Om Ann Elin Schüssel

Ann Elin, portrettfoto

Ann Elin Schüssel

Ann Elin Schüssel er Certified Professional Co-active Coach (CPCC) og var den første norske som tok denne utdannelsen ved Coach Training Institutt (CTI) i California, USA. Hun har jobbet som personlig coach og lederutvikler siden 1998. Sammen med Jeroen Schüssel etablerte hun CTI i Norge, www.ctinorway.no, og har vært med å drifte denne kursvirksomheten fra våren 2001 og frem til høsten 2008.

Ann Elin har også vært med å etablere to nettverk for coachere i Norge. Fra tidligere jobberfaring som jurist og advokat har Ann Elin fått nyttig erfaring om næringslivet. Hun har også sine fleste kunder fra næringslivet. Ann Elin liker å beskrive seg selv som et intenst, varmt og engasjert menneske som liker å tenke.  Hun er opptatt av endring til det bedre, og tror at med våre menneskelige ressurser kan vi få til nesten alt! Hennes personlige verdier er Frihet, Bevegelse, Kreativitet, Sjenerøsitet og Å skape nytt!

I fritiden liker Ann Elin å dele livserfaringer med familie og venner, reise, trene og skrive. Ann Elins visjon er å bidra til et næringsliv hvor målene nåes samtidig som den enkelte medarbeider opplever å bli sett og respektert. Ved å øke oppmerksomheten på den enkeltes verdier og ressurser kan visjonen realiseres. I møte med mennesker ønsker Ann Elin å inspirere til å se innover, slik at lysten til å bli kjent med seg selv økes. Hun vil at flere skal oppleve mer av det hun selv har fått til; et arbeidsliv som er i tråd med den personen du er og et privatliv i tråd med dine egne verdier.

Ann Elin er også overbevist, gjennom egen erfaring, at sterke relasjoner hjelper oss betydelig. Ann Elin tilbyr kurs i coachende lederskap, holder foredrag basert på sine to bøker; Coaching- effektfull Ledelse og Hva vil du?, gir personlig coaching og skaper gjerne nye work-shops/kurs/events sammen med sine kunder. Ann Elin investerer selv regelmessig i sin egen utvikling. Hun har bl.a. gjennomført CTI leadership program og Lucid Living sitt curriculum, og har egen coach.